Rondtoeren in Frankrijk op een e-bike van Amslod

Frankrijk is een zeer veelzijdig vakantieland. Net als ons land leent het landschap er zich prima voor een fijne fietsvakantie. Dit is echt niet alleen voor de doorgewinterde sportman die zich een weg baant door een van diverse gebergten van Frankrijk. Ook de recreatieve fietser kan zich hier helemaal uitleven. Heerlijk genieten in een van de prachtige landschappen in bijvoorbeeld Noord Frankrijk in de Champagnestreek of Picardië. Dit wordt helemaal relaxt, wanneer je op een e-bike rond kan toeren.

Amslod E-bikes van hoge kwaliteit

De e-bike wordt steeds populairder. Je kunt heerlijk op je gemak fietsen, lekker buiten in de natuur, maar wind tegen heb je eigenlijk nooit. Als er iets teveel wind naar je zin staat, zet je namelijk het ondersteuningsniveau gewoon een tandje hoger. Ben je benieuwd naar het assortiment van Amslod en hoe de modellen worden beoordeeld? De verschillende e-bike modellen van Amslod zijn uitgeroepen tot beste e bike 2020.

Ze hebben een zeer uitgebreide collectie met voorwiel- en middenmotor. Ieder type motor verschilt weer van de toegepaste techniek en heeft zo weer zijn specifiek voordelen. Welke voor jou het meest geschikt is, hangt af van jouw wensen. Wil je bijvoorbeeld in een wat heuvelachtig gebied zoals bijvoorbeeld in het noorden van Frankrijk dan is een middenmoter heel geschikt. De middenmotor zal namelijk extra ondersteuning geven als er meer er meer weerstand is en er dus harder moet worden getrapt.

Fiets je meer in de stad of wat langere afstanden dan is een elektrische fiets met voorwielmotor prima geschikt voor jou. Hoeveel bepaald zelf in welke mate je ondersteuning wilt krijgen. Ook zonder trapondersteuning fietst dit model gewoon heel licht. De modellen met voorwielmotor zijn ook nog eens geruisloos. Optimaal genieten dus terwijl je naar je bestemming toe fietst.

Bij de aanschaf van een e-bike moet je zeker niet over één nacht ijs gaan. Oriënteer je vooraf goed. Amslod heeft een fraai magazine waarin alle voordelen van een e-bike worden beschreven. Hierin kun je hier kennismaken met de e-bikes van Amslod.  Bestellen kan je  heel eenvoudig via de webshop. In zowel het magazine als in de webshop vind je ook altijd scherpe aanbiedingen.

Benieuwd wat anderen van e-bikes van Amslod vinden? Bekijks dan de online reviews. Amslod heeft ook experience centers die door het gehele land verspreid liggen. Je wilt toch eerst aan den lijve ondervinden hoe het nu is om op een e-bike te rijden. Hier kan je dan ook op je gemak een proefrit maken op verschillende modellen. Zo kun je zelf ervaren welk model het beste bij jou past. Vind je het maar lastig om hiervoor op pad te moeten gaan, dan kan je ook een afspraak bij jouw thuis maken. Amslod komt dan bij je langs zodat je bij jou in de straat een proefrit kunt maken. Dit is voor alle modellen mogelijk. Ideaal toch?

Ben je nog niet overtuigd? Lees dan ook eens de vele onafhankelijke klanten reviews. Amslod doet er namelijk alles aan om het jou als klant tevreden te houden. En dat blijkt ook wel uit de vele positieve berichten die klanten over Amslod schrijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *